Tutkivaa hyvän olon hierontaa 

 

Valkealla hieronnassa sinut huomioidaan kokonaisuutena ja hoito toteutetaan sinua kuunnellen. Tällöin ääneen lausumasi ja käsieni kautta kehosi kertomat tarpeet ohjaavat hoitoa. Jokaiselle asiakkaalleni haluan toteuttaa juuri hänelle parhaiten sopivan ja hyötyä antavan hoidon. Valkean hoidot sopivat hyvin myös raskaana olevalle tai sitä suunnittelevalle – kerrothan näistä hoitoon tullessasi!

 

Hoitojeni kautta haluan edistää hyvää oloasi ja terveyttäsi parhaalla mahdollisella kyvylläni ja taidollani. Hyödynnän hoidoissani moninaista lääketieteen osaamistani. Tutkin, tunnustelen, avaan tukkoisuuksia ja jumitiloja, lievitän kiputuntemuksia eri menetelmin akupainannasta kanava- ja fasciakäsittelyyn, lymfanestekiertoa aktivoiviin otteisiin, kuivakuppauksesta kinesioteippaukseen ja klassisiin sekä mobilisoiviin ja venyttäviin hieronnan otteisiin. 

 

Mitä hieronta saa aikaan?

 

Hieronta on mitä parhainta kehon- ja mielenhuoltoa – se vähentää mainiosti mielen ja kehon stressiä luoden hyvää oloa. Hieronta vie sinut parhaimmillaan lepoon ja auttaa sinua palautumaan arjen kuormista, rasituksista, urheilusuorituksista, vammoista tai leikkausoperaatioista. Käsittelyni auttaa sinua rentoutumaan edistämällä lepohermostosi toimintaa. Tällöin hengityksesi tasaantuu, aineenvaihduntasi, veri- ja nestekiertosi tasapainottuu ja kehosi kykenee korjaamaan paremmin elämisen jälkiä.  Hierontakäsittely voi siten myös aktivoida työnluonteen istumisesta ja passiivisuudesta kolhiintunutta kehoasi. Asiakkaitteni kertomana hierontakäsittelyni seurauksena lievittyvät kiputuntemukset, toimintakyky ja liikkuvuus lisääntyy, unen ja suorituskyvyn laatu paranee, ummetus hepottuu ja turvotus vähenee. Ihmisten yksilölliset lähtökohdat ohjaavat hieronnan tuloksia merkittävästi. Tästä syystä haluan antaa asiakkailleni tueksi myös oman elämän tasapainoa edistäviä valmennuksellisia keinoja heidän näin toivoessaan. 

 

Hieronta antaa itsellesi hetken aikaa hengähtää!

 

Koulutettuna hierojana kuulun Terhikkiin, joten olet tervetullut hoitoon myös sairaus-/vakuustuskassan asiakkaana.

Huomioithan, että saman päivän aikana peruuttamastasi hoidosta peritään puolet hoitohinnaston mukaisesta hinnasta.